Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για εμας…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αυτά που
κάνουμε καλύτερα

Το Mancan Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα την Κέρκυρα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε τα ακτοπλοϊκά σας ταξίδια με τη μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού.

Το γραφείο μας παρέχει άριστες και εξατομικευμένες υπηρεσίες που στοχεύουν στην κάλυψη όλων των ταξιδιωτικών σας αναγκών.

Εκτός αυτού και μέσα από το CORFU EXPERIENCE αναλαμβάνουμε βίλες, διαμερίσματα, ξενώνες, πανσιόν, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εμπειρία για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της καταχώρησής σας σε πλατφόρμες βραχυχρόνιων μισθώσεων όπως το Airbnb, το Booking, το TripAdvisor, το Expedia, το HomeAway, το Vrbo και άλλες, καθώς και την ηλεκτρονική διαχείριση των κρατήσεων και την επικοινωνία με τους επισκέπτες σας.

Περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας

Όλοι όσοι εργάζονται στο MancanTravel είναι φιλικοί, συζητήσιμοι και.. διασκεδαστικοί laughing

Οι επαγγελματίες μας θα διασφαλίσουν ότι η συνεργασία σας μαζί μας θα ξεπεράσει τους στόχους σας

Η αποστολή μας

Οι ανάγκες των πελατών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Εστιάζουμε στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών με βάση την εμπιστοσύνη, την εμπειρία και την προσβασιμότητα.

Οι στόχοι μας

Δεν συμβιβαζόμαστε με το δεύτερο καλύτερο. Αγωνιζόμαστε για την αριστεία σε ό,τι κάνουμε και εργαζόμαστε ενεργά για να υποστηρίξουμε τους ταξιδιώτες μας.

Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι μας είναι πραγματικά αυτοί που κάνουν τη διαφορά εδώ στο Mancan Travel. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι, ο καθένας από εμάς φέρνει μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία στην ομάδα.

Αυξήστε την πληρότητα και την
κερδοφορία του καταλύματός σας!

Αφήστε μας να αναλάβουμε τη διαχείρισή του!

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ανώτερη εμπειρία στον πελάτη.

Ως Κεντρικά Γραφεία της ANEK LINES στην Κέρκυρα, η ManCan Travel για περισσότερα από 25 χρόνια κάνει κράτηση εισιτηρίων και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιβατών που ταξιδεύουν μεταξύ των λιμανιών της Ιταλίας (Τεργέστη, Βενετία, Ανκόνα, Μπάρι, Μπρίντιζι) και Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα) με μεγάλη προσοχή και αξιοπιστία.

Ως Κεντρικά Γραφεία της Hellenic Seaways & Aigaion Pelagos, το ManCan Travel έχει πλέον επεκταθεί για να εξυπηρετεί επιβάτες που ταξιδεύουν εντός Ελλάδας, μεταξύ της Ηπειρωτικής χώρας και των ελληνικών νησιών: από Πειραιά, Βόλο, Σαρωνικό έως Κρήτη (Χανιά, Ηράκλειο), Σποράδες, Κυκλάδες, Αιγαίο Πέλαγος, και Δωδεκάνησα (Ανάφη, Διαφάνι, Κάρπαθος, Κάσος, Μήλος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σητεία, Χάλκη).

Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία να προτείνουμε και να κλείσουμε τα καταλληλότερα δρομολόγια για καλοκαιρινές διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Select your language